thumbnail_IMG_5258  IMG_0241  IMG_1505
        Jag med Nemo och Siri                                           Sorschies Lou Flicka                                               Sorschies Wi Kiwi

Hej!
Jag heter Cathy Baudeau och jag bor i Kvidinge (Skåne) tillsammans med min man och våra 3 barn.
Jag är uppvuxen med hundar och har alltid haft mycket djur runt omkring mig.
Ett liv med djur är ett måste och jag trivs väldigt bra att ha hundarna runt omkring mig hela dagarna.
De lever med oss som familjemedlemmar och följer med oss på de äventyr som dem kan.
Jag har även ett stort intresse för hästar och är gärna i stallet med dottern.
Jag är mycket intresserad av utställningar och åker gärna för att ställa ut mina hundar. 
 
Mitt intresse för Eurasiern började år 2015 när jag träffade en 1 ½ årig tik vid namn Sorschies Lou Flicka som hade blivit tillbaka lämnad till uppfödaren och det var vi två från första ögonblick.
Hon var en super mysig tjej med mycket integritet men hon öppnade upp världen inom eurasiern och hundvärlden för mig. Tyvärr fick vi bara ha henne i 11 månader innan hon blev sjuk och behövde avlivas.
 
En månad efter vi hade tagit farväl fick vår uppfödare en kull valpar. Lyckan var total och väntan var lång. Efter 8 veckor fick vi äntligen hem vår lilla tik tjej Sorschies Wi Kiwi. Kiwi var min soulmate och den bästa eurasiern man kan tänka sig. Oturen fortsatte tyvärr och hon fick somna in när hon var 4 år. 
 
Efter något år med Kiwi så började en dröm växa fram. Jag insåg hur mycket jag älskade denna fina ras och tankarna för uppfödning började komma. Jag ansökte om kennelnamn och fick det godkänt, Chiasma. Det är ett namn som jag har använt online i flera år och därför kändes det som mig. 
I början på 2022 så kom min första kull och jag är verkligen helt såld på detta. Det är så otroligt givande och härligt men samtidigt så tidskrävande och sorgen har funnits där från början när man har mist valpar som bara varit några dagar gamla. Men att få lov att se lyckan för familjerna när valparna är 8 veckor och redo att flytta hemifrån är verkligen värt allt hårt arbete.
 
Sedan dess har jag haft en del hundar som bott hos oss för socialträning och passning men i nuläget har vi 5 eurasier i hemmet. Nemo, Siri, Alva, Amy och min polska import Danny.